Cristin-resultat-ID: 1197333
Sist endret: 17. mars 2017, 14:14
Resultat
Populærvitenskapelig artikkel
2014

Kan alger være en alternativ proteinkilde til sau?

Bidragsytere:
  • Vibeke Lind
  • Margarita Novoa-Garrido og
  • Ingrid Bay-Larsen

Tidsskrift

Sau og geit
ISSN 0036-5009
NVI-nivå 0

Om resultatet

Populærvitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Hefte: 1
Sider: 14 - 16

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Kan alger være en alternativ proteinkilde til sau?

Bidragsytere

Vibeke Lind

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi
Aktiv cristin-person

Margarita Novoa-Garrido

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for bioøkonomi

Ingrid Bay-Larsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 3 av 3