Cristin-resultat-ID: 1199203
Sist endret: 7. april 2016 15:29
NVI-rapporteringsår: 2014
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2014

Effect of a Nutrition Intervention on Intake of Vegetables, Fruits, and Semi Whole Grain Bread Among Low and High Consumers in the Norwegian National Guard

Bidragsytere:
  • Solveig Uglem
  • Marte Karoline Råberg Kjøllesdal
  • Wenche Frølich og
  • Margareta Wandel

Tidsskrift

Military medicine
ISSN 0026-4075
e-ISSN 1930-613X
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2014
Publisert online: 2014
Trykket: 2014
Volum: 179
Hefte: 9
Sider: 1013 - 1020

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84928474542

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Effect of a Nutrition Intervention on Intake of Vegetables, Fruits, and Semi Whole Grain Bread Among Low and High Consumers in the Norwegian National Guard

Bidragsytere

Solveig Uglem

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for ernæringsvitenskap ved Universitetet i Oslo

Marte Karoline Råberg Kjøllesdal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for ernæringsvitenskap ved Universitetet i Oslo

Wenche Frølich

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger

Margareta Wandel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæringsvitenskap: Samfunnsernæring ved Universitetet i Oslo
1 - 4 av 4