Cristin-resultat-ID: 1208527
Sist endret: 17. mars 2017, 14:14
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2014

Differences in animal welfare between organic and conventional sheep and goat production

Bidragsytere:
  • Inger Hansen

Bok

Comparison of organic and conventional food and food production. Part II: Animal health and welfare in Norway
ISBN:
  • 978-82-8259-135-5

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:22-2
Sider: 73 - 78
ISBN:
  • 978-82-8259-135-5

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Differences in animal welfare between organic and conventional sheep and goat production

Bidragsytere

Inger Hansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for skog og utmark ved Norsk institutt for bioøkonomi
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Comparison of organic and conventional food and food production. Part II: Animal health and welfare in Norway.

Bøe, Knut Egil; Bernhoft, Aksel; Hansen, Inger; Hoel, Kristian; Moe, Randi Oppermann; Seehus, Siri Christine; Svihus, Birger; Whist, Anne C; Østerås, Olav; Andreassen, Åshild Kristine mfl.. 2014, NIBIO, USN, NIVA, VETINST, OCEAN, FHI, NMBU, NORD, VKM, NTNU, HAVFORSKRapport
1 - 1 av 1