Cristin-resultat-ID: 1238778
Sist endret: 23. april 2015, 15:14
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2011

QUALITY CHANGES IN WHOLE GUTTED SALMON DURING STORAGE AT ULTRA LOW TEMPERATURE STORAGE (SUPERFREEZING)

Bidragsytere:
  • Erlend Indergård
  • Bjarne Malvik og
  • Per Egil Gullsvåg

Tidsskrift

Actes du ... Congres international du froid
ISSN 1025-9031
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2011
Volum: 23
Sider: 1862 - 1870

Importkilder

Isi-ID: 000310485800245

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

QUALITY CHANGES IN WHOLE GUTTED SALMON DURING STORAGE AT ULTRA LOW TEMPERATURE STORAGE (SUPERFREEZING)

Bidragsytere

Erlend Indergård

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Energibruk ved SINTEF Energi AS

Bjarne Malvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Energibruk ved SINTEF Energi AS

Per Egil Gullsvåg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Energibruk ved SINTEF Energi AS
1 - 3 av 3