Cristin-resultat-ID: 1256800
Sist endret: 8. februar 2016 12:25
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2015

Lean-seafood intake reduces cardiovascular lipid risk factors in healthy subjects: results from a randomized controlled trial with a crossover design

Bidragsytere:
  • Eli Kristin Aadland
  • Charles Lavigne
  • Ingvild Eide Graff
  • Øyvin Andre Solberg Eng
  • Martine Paquette
  • Asle Holthe
  • mfl.

Tidsskrift

American Journal of Clinical Nutrition
ISSN 0002-9165
e-ISSN 1938-3207
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Trykket: 2015
Volum: 102
Hefte: 3
Sider: 582 - 592

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84941615261

Finansiering

  • Høgskolen i Bergen
    Prosjektkode: 22379

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Lean-seafood intake reduces cardiovascular lipid risk factors in healthy subjects: results from a randomized controlled trial with a crossover design

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Eli Kristin Aadland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klinisk institutt 2 ved Universitetet i Bergen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet

Charles Lavigne

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Ingvild Eide Graff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Øyvin Andre Solberg Eng

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Hormonlaboratoriet ved Helse Bergen HF - Haukeland universitetssykehus

Martine Paquette

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Université Laval
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »