Cristin-resultat-ID: 1278534
Sist endret: 2. juni 2017, 13:43
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2015

Identification and quantification of lichenysin – a possible source of food poisoning

Bidragsytere:
  • Helene Thorsen Rønning
  • Elisabeth Henie Madslien
  • Tone Normann Asp og
  • Per Einar Granum

Tidsskrift

Food Additives & Contaminants
ISSN 1944-0049
e-ISSN 1944-0057
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Volum: 32
Hefte: 12
Sider: 2120 - 2130
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84948585014

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Identification and quantification of lichenysin – a possible source of food poisoning

Bidragsytere

Helene Thorsen Rønning

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Elisabeth Henie Madslien

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Totalforsvar ved Forsvarets forskningsinstitutt

Tone Normann Asp

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Per Einar Granum

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 4 av 4