Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1278534
Sist endret:
2. juni 2017, 13:43
NVI-rapporteringsår:
2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2015
Identification and quantification of lichenysin – a possible source of food poisoning
Helene Thorsen Rønning
Elisabeth Henie Madslien
Tone Normann Asp
og
Per Einar Granum
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Additives & Contaminants
ISSN 1944-0049
e-ISSN 1944-0057
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2015
Volum: 32
Hefte: 12
Sider: 2120 - 2130
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1080/19440049.2015.1096967
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2367929
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-84948585014
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Identification and quantification of lichenysin – a possible source of food poisoning
Bidragsytere
Bidragsytere
Helene Thorsen Rønning
Forfatter
ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Elisabeth Henie Madslien
Forfatter
ved Totalforsvar ved Forsvarets forskningsinstitutt
Tone Normann Asp
Forfatter
ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Per Einar Granum
Forfatter
ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
4
av
4