Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
12882
Sist endret:
5. desember 2019, 11:36
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2003
Den politiserte maten
Eivind Jacobsen
Reidar Almås
Reidar Almas
Jahn Petter Johnsen
og
Jahn Petter Johnsen
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Abstrakt forlag
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2003
Antall sider: 351
ISBN: 978-82-7935-081-1
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-7935-081-1
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Den politiserte maten
Bidragsytere
Bidragsytere
Eivind Jacobsen
Redaktør
ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet
Forfatter
ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet
Reidar Almås
Redaktør
ved Institutt for sosiologi og statsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Redaktør
Reidar Almas
Forfatter
Jahn Petter Johnsen
Redaktør
Forfatter
ved RURALIS – Institutt for rural- og regionalforskning
Forfatter
Jahn Petter Johnsen
Redaktør
ved Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi ved UiT Norges arktiske universitet
Redaktør
ved RURALIS – Institutt for rural- og regionalforskning
1
-
5
av
5
Kapitler/Artikler
Kapitler/Artikler
Når dyr blir til kjøtt:Skeptiske forbrukere og kampen om etisk produksjon.
Guzman-Gallegos, Maria A. 2003, Abstrakt forlag. UIO
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Det naturligste i verden.
Lien, Marianne Elisabeth. 2003, Abstrakt forlag. UIO
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Folk spiser fortsatt kjøttkaker.
Døving, Runar. 2003, Abstrakt forlag. OSLOMET
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Introduksjon.
Jacobsen, Eivind; Almås, Reidar; Johnsen, Jahn Petter. 2003, Abstrakt forlag. UIT, OSLOMET, RURALIS
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1
-
4
av
4