Cristin-resultat-ID: 12882
Sist endret: 5. desember 2019, 11:36
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2003

Den politiserte maten

Bidragsytere:
  • Eivind Jacobsen
  • Reidar Almås
  • Reidar Almas
  • Jahn Petter Johnsen og
  • Jahn Petter Johnsen

Utgiver/serie

Utgiver

Abstrakt forlag
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2003
Antall sider: 351
ISBN: 978-82-7935-081-1

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Den politiserte maten

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Eivind Jacobsen

  • Tilknyttet:
    Redaktør
    ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet
Aktiv cristin-person

Reidar Almås

  • Tilknyttet:
    Redaktør
    ved Institutt for sosiologi og statsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Redaktør

Reidar Almas

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Jahn Petter Johnsen

  • Tilknyttet:
    Redaktør
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved RURALIS – Institutt for rural- og regionalforskning
  • Tilknyttet:
    Forfatter

Jahn Petter Johnsen

  • Tilknyttet:
    Redaktør
    ved Fakultet for biovitenskap, fiskeri og økonomi ved UiT Norges arktiske universitet
  • Tilknyttet:
    Redaktør
    ved RURALIS – Institutt for rural- og regionalforskning
1 - 5 av 5

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

Når dyr blir til kjøtt:Skeptiske forbrukere og kampen om etisk produksjon.

Guzman-Gallegos, Maria A. 2003, Abstrakt forlag. UIOVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Det naturligste i verden.

Lien, Marianne Elisabeth. 2003, Abstrakt forlag. UIOVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Folk spiser fortsatt kjøttkaker.

Døving, Runar. 2003, Abstrakt forlag. OSLOMETVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Introduksjon.

Jacobsen, Eivind; Almås, Reidar; Johnsen, Jahn Petter. 2003, Abstrakt forlag. UIT, OSLOMET, RURALISVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1 - 4 av 4