Cristin-resultat-ID: 1313283
Sist endret: 25. oktober 2016 14:33
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016

Are ready-to-eat salads ready to eat? An outbreak of Salmonella Coeln linked to imported, mixed, pre-washed and bagged salad, Norway, November 2013

Bidragsytere:
  • DIDRIK FRIMANN VESTRHEIM
  • Heidi Lange
  • Karin Maria Nygård
  • Katrine Borgen
  • Astrid Lousie Wester
  • M L Kvarme
  • mfl.

Tidsskrift

Epidemiology and Infection
ISSN 0950-2688
e-ISSN 1469-4409
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2015
Trykket: 2016
Volum: 144
Hefte: 8
Sider: 1756 - 1760

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84947704806

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Are ready-to-eat salads ready to eat? An outbreak of Salmonella Coeln linked to imported, mixed, pre-washed and bagged salad, Norway, November 2013

Bidragsytere

Didrik Frimann Vestrheim

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som DIDRIK FRIMANN VESTRHEIM
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for vaksineforebyggbare sykdommer ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved European Centre for Disease Prevention and Control

Heidi Lange

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved European Centre for Disease Prevention and Control
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for smitte fra mat, vann og dyr ved Folkehelseinstituttet

Karin Maria Nygård

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for smitte fra mat, vann og dyr ved Folkehelseinstituttet

Katrine Borgen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for smitte fra mat, vann og dyr ved Folkehelseinstituttet

Astrid Louise Wester

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Astrid Lousie Wester
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for bakteriologi ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »