Cristin-resultat-ID: 1334209
Sist endret: 11. februar 2016 07:08
NVI-rapporteringsår: 2015
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2015

Sustainable Diets

Bidragsytere:
  • Elling Bere

Bok

Higher Education in a Sustainable Society
ISBN:
  • 978-3-319-15918-8

Utgiver

Springer
NVI-nivå 1

Serie

CSR, Sustainability, Ethics & Governance
ISSN 2196-7075
e-ISSN 2196-7083
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2015
Hefte: 2015/3
Sider: 79 - 91
ISBN:
  • 978-3-319-15918-8

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Sustainable Diets

Bidragsytere

Elling Tufte Bere

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Elling Bere
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Higher Education in a Sustainable Society.

Johnsen, Hans Christian Garmann; Torjesen, Stina; Ennals, Richard. 2015, Springer. UIAVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1