Cristin-resultat-ID: 1334489
Sist endret: 29. september 2016, 06:07
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2016

Fresh, Frozen and Processed Fish: Consumption Practices of Fish in Transition

Bidragsytere:
  • Silje Elisabeth Skuland

Bok

Making Sense of Food: Exploring Cultural and Culinary Identities
ISBN:
  • 978-1-84888-011-5

Utgiver

Inter-Disciplinary Press
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2016
ISBN:
  • 978-1-84888-011-5

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Sosialantropologi
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Fresh, Frozen and Processed Fish: Consumption Practices of Fish in Transition

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Silje Elisabeth Skuland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Making Sense of Food: Exploring Cultural and Culinary Identities.

Baho, Sally M.; Katsas, Gregory A.. 2016, Inter-Disciplinary Press. USA, HELLASVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1