Cristin-resultat-ID: 1353477
Sist endret: 8. februar 2017 08:46
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016

Lean seafood intake reduces postprandial c-peptid and lactate concentrations in healthy adults in a randomized controlled trial with a crossover design

Bidragsytere:
  • Eli Kristin Aadland
  • Ingvild Eide Graff
  • Charles Lavigne
  • Øyvin Andre Solberg Eng
  • Martine Paquette
  • Asle Holthe
  • mfl.

Tidsskrift

Journal of Nutrition
ISSN 0022-3166
e-ISSN 1541-6100
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Publisert online: 2016
Trykket: 2016
Volum: 146
Hefte: 5
Sider: 1027 - 1034

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84978869486

Finansiering

  • Høgskolen i Bergen
    Prosjektkode: 22379

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Lean seafood intake reduces postprandial c-peptid and lactate concentrations in healthy adults in a randomized controlled trial with a crossover design

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Eli Kristin Aadland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klinisk institutt 2 ved Universitetet i Bergen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Ingvild Eide Graff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Charles Lavigne

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Øyvin Andre Solberg Eng

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Hormonlaboratoriet ved Helse Bergen HF - Haukeland universitetssykehus

Martine Paquette

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Université Laval
1 - 5 av 10 | Neste | Siste »