Cristin-resultat-ID: 1362019
Sist endret: 23. februar 2017 18:37
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2016

Genetically Modified Food Worldwide IP Challenges

Bidragsytere:
  • Hans Morten Haugen og
  • Thomas Bøhn

Bok

Reference Module in Food Science
ISBN:
  • 978-0-08-100596-5

Utgiver

Elsevier
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2016
ISBN:
  • 978-0-08-100596-5

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Rettsvitenskap
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Genetically Modified Food Worldwide IP Challenges

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Hans Morten Haugen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fakultet for teologi, diakoni og ledelsesfag ved VID vitenskapelige høgskole
Aktiv cristin-person

Thomas Bøhn

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved GenØk - Senter for biosikkerhet
1 - 2 av 2

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Reference Module in Food Science.

Smithers, Geoffrey. 2016, Elsevier. Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1