Cristin-resultat-ID: 1383829
Sist endret: 21. september 2016, 14:44
Resultat
Poster
2016

Improved bioavailability of dietary phenolic acids in oat groat following different cereal processing steps and extracts from processed oat were tested for the ability to inhibit starchdegrading enzymes in vitro

Bidragsytere:
  • Stefan Sahlstrøm
  • Ida Rud
  • Silje Johansen og
  • Anastasia s. Hole

Presentasjon

Navn på arrangementet: Food Bioactives and Health Conference
Sted: Norwich
Dato fra: 13. september 2016
Dato til: 15. september 2016

Om resultatet

Poster
Publiseringsår: 2016

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Improved bioavailability of dietary phenolic acids in oat groat following different cereal processing steps and extracts from processed oat were tested for the ability to inhibit starchdegrading enzymes in vitro

Bidragsytere

Stefan Sahlstrøm

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Ida Rud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA

Silje Johansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Anastasia S. Hole

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Anastasia s. Hole
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA
1 - 4 av 4