Cristin-resultat-ID: 1386157
Sist endret: 27. september 2016, 10:43
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2015

Postprandal Satiety perception of oat and wheat porriges in relation to viscosity

Bidragsytere:
  • Ida Synnøve Bårvåg Grini
  • Bente Kirkhus
  • Lauriane Demonteil
  • Stefan Sahlstrøm og
  • Valerie Lengard Almli

Presentasjon

Navn på arrangementet: 12th European Nutrition Conference FENS 2015
Sted: Berlin
Dato fra: 20. oktober 2015
Dato til: 23. oktober 2015

Om resultatet

Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2015

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Postprandal Satiety perception of oat and wheat porriges in relation to viscosity

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Ida Synnøve Bårvåg Grini

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Bente Kirkhus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Lauriane Demonteil

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Stefan Sahlstrøm

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Valerie Lengard Almli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
1 - 5 av 5