Cristin-resultat-ID: 1404471
Sist endret: 27. mars 2017, 16:59
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016

Plasma phospholipid pentadecanoic acid, EPA, and DHA, and the frequency of dairy and fish product intake in young children

Bidragsytere:
  • Nicolai Andre Lund-Blix
  • Kjersti Skjold Rønningen
  • Håkon Bøås
  • German Tapia og
  • Lene Frost Andersen

Tidsskrift

Food & Nutrition Research
ISSN 1654-6628
e-ISSN 1654-661X
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Volum: 60
Artikkelnummer: 31933
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84991011071
Norart-ID: 1600605294

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Plasma phospholipid pentadecanoic acid, EPA, and DHA, and the frequency of dairy and fish product intake in young children

Bidragsytere

Nicolai Andre Lund-Blix

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fysisk helse og aldring ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Pediatrisk forskningsinstitutt ved Oslo universitetssykehus HF
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for ernæringsvitenskap ved Universitetet i Oslo

Kjersti Skjold Rønningen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Pediatrisk forskningsinstitutt ved Oslo universitetssykehus HF

Håkon Bøås

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for metodeutvikling og analyse ved Folkehelseinstituttet

German Tapia

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for barns helse og utvikling ved Folkehelseinstituttet

Lene Frost Andersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kostholdsforskning ved Universitetet i Oslo
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for ernæringsepidemiologi ved Universitetet i Oslo
1 - 5 av 5