Cristin-resultat-ID: 1407404
Sist endret: 31. mai 2017, 09:05
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2016

Digestibility and degradability of seaweed protein in ruminants

Bidragsytere:
  • Vibeke Lind
  • Usama Tayyab
  • Margarita Novoa Garrido
  • Michael Roleda og
  • Martin Riis Weisbjerg

Bok

The multiple roles of grassland in the European bioeconomy
ISBN:
  • 978-82-17-01677-9

Utgiver

European Grassland Federation EGF
NVI-nivå 1

Serie

Grassland Science in Europe

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2016
Hefte: 21
Sider: 436 - 438
ISBN:
  • 978-82-17-01677-9

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Digestibility and degradability of seaweed protein in ruminants

Bidragsytere

Vibeke Lind

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for matproduksjon og samfunn ved Norsk institutt for bioøkonomi

Usama Tayyab

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Harper Adams University
Aktiv cristin-person

Margarita Novoa-Garrido

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margarita Novoa Garrido
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fakultet for biovitenskap og akvakultur ved Nord universitet

Michael Roleda

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Divisjon for bioteknologi og plantehelse ved Norsk institutt for bioøkonomi

Martin Riis Weisbjerg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Aarhus Universitet
1 - 5 av 5

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

The multiple roles of grassland in the European bioeconomy.

Höglind, Mats; Bakken, Anne Kjersti; Hovstad, Knut; Kallioniemi, Eveliina; Riley, Hugh; Steinshamn, Håvard; Østrem, Liv. 2016, European Grassland Federation EGF. NIBIOVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1