Cristin-resultat-ID: 1412672
Sist endret: 14. desember 2016, 12:52
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2016

Reference Module in Food Science

Bidragsytere:
  • Geoffrey Smithers

Utgiver/serie

Utgiver

Elsevier
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2016
Antall sider: 300
ISBN: 978-0-08-100596-5

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Reference Module in Food Science

Bidragsytere

Geoffrey Smithers

  • Tilknyttet:
    Redaktør
1 - 1 av 1

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

Genetically Modified Food Worldwide IP Challenges.

Haugen, Hans Morten; Bøhn, Thomas. 2016, Elsevier. VID, GENØKVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Food Worldwide IP Challenges.

Haugen, Hans Morten. 2016, Elsevier. VIDVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1 - 2 av 2