Cristin-resultat-ID: 1451394
Sist endret: 21. februar 2017 16:12
NVI-rapporteringsår: 2016
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2016

Intake of a Western diet containing cod instead of pork alters fatty acid composition in tissue phospholipids and attenuates obesity and hepatic lipid accumulation in mice

Bidragsytere:
  • Ulrike Liisberg
  • Kristin Røen Fauske
  • Ondrej Kuda
  • Even Fjære
  • Lene Secher Myrmel
  • Nina Cecilie Norberg
  • mfl.

Tidsskrift

Journal of Nutritional Biochemistry
ISSN 0955-2863
e-ISSN 1873-4847
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2016
Volum: 33
Sider: 119 - 127

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-84964969775

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Intake of a Western diet containing cod instead of pork alters fatty acid composition in tissue phospholipids and attenuates obesity and hepatic lipid accumulation in mice

Bidragsytere

Ulrike Liisberg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Københavns Universitet

Kristin Røen Fauske

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat i modellsystem ved Havforskningsinstituttet

Ondrej Kuda

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Akademie ved Ceské Republiky

Even Fjære

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat i modellsystem ved Havforskningsinstituttet

Lene Secher Myrmel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat i modellsystem ved Havforskningsinstituttet
1 - 5 av 12 | Neste | Siste »