Cristin-resultat-ID: 1461509
Sist endret: 29. august 2017, 13:53
NVI-rapporteringsår: 2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017

Food neophobia and its association with intake of fish and other selected foods in a Norwegian sample of toddlers: A cross-sectional study

Bidragsytere:
  • Sissel Heidi Helland
  • Elling Bere
  • Helga Birgit Bjørnarå og
  • Nina Cecilie Øverby

Tidsskrift

Appetite
ISSN 0195-6663
e-ISSN 1095-8304
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Volum: 114
Sider: 110 - 117

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85015989803

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Food neophobia and its association with intake of fish and other selected foods in a Norwegian sample of toddlers: A cross-sectional study

Bidragsytere

Sissel Heidi Helland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder

Elling Tufte Bere

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Elling Bere
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder

Helga Birgit Bjørnarå

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder

Nina Cecilie Øverby

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
1 - 4 av 4