Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1461509
Sist endret:
29. august 2017, 13:53
NVI-rapporteringsår:
2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017
Food neophobia and its association with intake of fish and other selected foods in a Norwegian sample of toddlers: A cross-sectional study
Sissel Heidi Helland
Elling Bere
Helga Birgit Bjørnarå
og
Nina Cecilie Øverby
Tidsskrift
Tidsskrift
Appetite
ISSN 0195-6663
e-ISSN 1095-8304
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Volum: 114
Sider: 110 - 117
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.appet.2017.03.025
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85015989803
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Food neophobia and its association with intake of fish and other selected foods in a Norwegian sample of toddlers: A cross-sectional study
Bidragsytere
Bidragsytere
Sissel Heidi Helland
Forfatter
ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
Elling Tufte Bere
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Elling Bere
Forfatter
ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
Helga Birgit Bjørnarå
Forfatter
ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
Nina Cecilie Øverby
Forfatter
ved Institutt for ernæring og folkehelse ved Universitetet i Agder
1
-
4
av
4