Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1480898
Sist endret:
7. juli 2017 03:01
NVI-rapporteringsår:
2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017
Guidance on the risk assessment of substances present in food intended for infants below 16 weeks of age
Anthony Hardy
Diane Benford
Thorhallur Halldórsson
Michael John Jeger
Helle Katrine Knutsen
Simon More
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Volum: 15
Hefte: 5
Artikkelnummer: e04849
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.2903/j.efsa.2017.4849
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2449228
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Guidance on the risk assessment of substances present in food intended for infants below 16 weeks of age
Bidragsytere
Bidragsytere
Anthony Hardy
Forfatter
Diane Benford
Forfatter
Thorhallur I Halldórsson
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Thorhallur Halldórsson
Forfatter
Michael John Jeger
Forfatter
Helle Katrine Knutsen
Forfatter
ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1
-
5
av
29
|
Neste
|
Siste »