Cristin-resultat-ID: 1491362
Sist endret: 24. januar 2018, 14:23
NVI-rapporteringsår: 2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017

Feeding of palm oil fatty acids or rapeseed oil throughout lactation: Effects on energy status, body composition, and milk production in Norwegian dairy goats

Bidragsytere:
  • Margrete Eknæs
  • Yves Chilliard
  • Knut Hove
  • Ragnhild Aabøe Inglingstad
  • Laurence Bernard og
  • Harald Volden

Tidsskrift

Journal of Dairy Science (JDS)
ISSN 0022-0302
e-ISSN 1525-3198
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Publisert online: 2017
Trykket: 2017
Volum: 100
Hefte: 9
Sider: 7588 - 7601
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85023747857

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Feeding of palm oil fatty acids or rapeseed oil throughout lactation: Effects on energy status, body composition, and milk production in Norwegian dairy goats

Bidragsytere

Margrete Eknæs

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Yves Chilliard

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Les Centres Inra Montpellier

Knut Hove

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Ragnhild Aabøe Inglingstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Laurence Bernard

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Les Centres Inra Montpellier
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »