Cristin-resultat-ID: 1491821
Sist endret: 2. februar 2018 12:26
Resultat
Rapport
2017

Risk assessment of radioactivity in Food. Opinion of the Scientific Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Jan Alexander
  • Anne Lise Brantsæter
  • Gunnar Brunborg
  • Christiane Kruse Fæste
  • Alicja Jaworska
  • Mari Komperød
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2017
Hefte: 2017:25
Antall sider: 150
ISBN: 978-82-8259-282-6
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of radioactivity in Food. Opinion of the Scientific Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Jan Alexander

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Anne Lise Brantsæter

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Gunnar Brunborg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Christiane Kruse Fæste

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet

Alicja Jaworska

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet
1 - 5 av 23 | Neste | Siste »