Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1492746
Sist endret:
2. februar 2018 12:52
Resultat
Rapport
2017
Assessment of selenium intake in relation to tolerable upper intake levels. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Tor A Strand
Inger Therese L. Lillegaard
Livar Frøyland
Margaretha Haugen
Sigrun Henjum
Martinus Løvik
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2017
Hefte: 2017:20
Antall sider: 30
ISBN: 978-82-8259-277-2
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-277-2
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2467351
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Assessment of selenium intake in relation to tolerable upper intake levels. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Bidragsytere
Bidragsytere
Tor A Strand
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin ved Universitetet i Bergen
Forfatter
ved Sykehuset Innlandet HF
Inger Therese Laugsand Lillegaard
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger Therese L. Lillegaard
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Livar Frøyland
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Alice Margareta Haugen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Folkehelseinstituttet
Sigrun Henjum
Forfatter
ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1
-
5
av
8
|
Neste
|
Siste »