Cristin-resultat-ID: 1496497
Sist endret: 12. desember 2017 10:56
NVI-rapporteringsår: 2017
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2017

Organic Food in the Diet: Exposure and Health Implications

Bidragsytere:
  • Anne Lise Brantsæter
  • Trond A. Ydersbond
  • Jane A Hoppin
  • Margaretha Haugen og
  • Helle Margrete Meltzer

Tidsskrift

Annual Review of Public Health
ISSN 0163-7525
e-ISSN 1545-2093
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2017
Volum: 38
Sider: 295 - 313
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85017131231

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Organic Food in the Diet: Exposure and Health Implications

Bidragsytere

Anne Lise Brantsæter

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Trond A. Ydersbond

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Statistisk sentralbyrå

Jane A Hoppin

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved North Carolina State University

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Helle Margrete Meltzer

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smittevern, miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 5