Cristin-resultat-ID: 1501646
Sist endret: 25. oktober 2017 11:22
Resultat
Rapport
2016

Risk assessment of "other substances" – glycine. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Grethe S. Tell
  • Livar Frøyland
  • Margaretha Haugen
  • Sigrun Henjum
  • Kristin Holvik
  • Martinus Løvik
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2016
Hefte: 2016:58
Antall sider: 32
ISBN: 978-82-8259-248-2

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of "other substances" – glycine. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Grethe Seppola Tell

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Grethe S. Tell
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin ved Universitetet i Bergen

Livar Frøyland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Sigrun Henjum

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
Aktiv cristin-person

Kristin Holvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 10 | Neste | Siste »