Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1501646
Sist endret:
25. oktober 2017 11:22
Resultat
Rapport
2016
Risk assessment of "other substances" – glycine. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Grethe S. Tell
Livar Frøyland
Margaretha Haugen
Sigrun Henjum
Kristin Holvik
Martinus Løvik
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2016
Hefte: 2016:58
Antall sider: 32
ISBN: 978-82-8259-248-2
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-248-2
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Risk assessment of "other substances" – glycine. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Bidragsytere
Bidragsytere
Grethe Seppola Tell
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Grethe S. Tell
Forfatter
ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin ved Universitetet i Bergen
Livar Frøyland
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Alice Margareta Haugen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
Forfatter
ved Folkehelseinstituttet
Sigrun Henjum
Forfatter
ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
Kristin Holvik
Forfatter
ved Folkehelseinstituttet
1
-
5
av
10
|
Neste
|
Siste »