Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1501670
Sist endret:
25. oktober 2017, 11:20
Resultat
Rapport
2017
Risk assessment of "other substances" – Isoflavones from soy. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Inger-Lise Steffensen
Ellen Bruzell
Berit Granum
Ragna Bogen Hetland
Trine Husøy
Jens Rohloff
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2017
Hefte: 2017:14
Antall sider: 283
ISBN: 978-82-8259-271-0
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-271-0
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Risk assessment of "other substances" – Isoflavones from soy. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Bidragsytere
Bidragsytere
Inger-Lise Karin Steffensen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger-Lise Steffensen
Forfatter
ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
Ellen Bruzell
Forfatter
ved NIOM - Nordisk Institutt for Odontologiske Materialer
Berit Brunstad Granum
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Berit Granum
Forfatter
ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
Ragna Bogen Hetland
Forfatter
ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
Trine Husøy
Forfatter
ved Smittevern ved Folkehelseinstituttet
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »