Cristin-resultat-ID: 1501670
Sist endret: 25. oktober 2017 11:20
Resultat
Rapport
2017

Risk assessment of "other substances" – Isoflavones from soy. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Inger-Lise Steffensen
  • Ellen Bruzell
  • Berit Granum
  • Ragna Bogen Hetland
  • Trine Husøy
  • Jens Rohloff
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2017
Hefte: 2017:14
Antall sider: 283
ISBN: 978-82-8259-271-0

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of "other substances" – Isoflavones from soy. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Inger-Lise Karin Steffensen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger-Lise Steffensen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Ellen Bruzell

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NIOM - Nordisk Institutt for Odontologiske Materialer

Berit Brunstad Granum

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Berit Granum
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Ragna Bogen Hetland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Trine Husøy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »