Cristin-resultat-ID: 1505150
Sist endret: 24. januar 2018 14:07
Resultat
Rapport
2017

Assessment of iron intake in relation to tolerable upper intake Levels. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Tor A Strand
  • Inger Therese L. Lillegaard
  • Livar Frøyland
  • Margaretha Haugen
  • Sigrun Henjum
  • Kristin Holvik
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2017
Hefte: 2017:05
Antall sider: 28
ISBN: 978-82-8259-262-8
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Assessment of iron intake in relation to tolerable upper intake Levels. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Tor A Strand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sykehuset Innlandet HF
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin ved Universitetet i Bergen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Inger Therese Laugsand Lillegaard

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger Therese L. Lillegaard
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Livar Frøyland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Sigrun Henjum

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 10 | Neste | Siste »