Cristin-resultat-ID: 1505167
Sist endret: 24. januar 2018 13:49
Resultat
Rapport
2017

Assessment of vitamin B6 intake in relation to tolerable upper intake Levels. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Margaretha Haugen
  • Inger Therese L. Lillegaard
  • Livar Frøyland
  • Sigrun Henjum
  • Kristin Holvik
  • Martinus Løvik
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2017
Hefte: 2017:03
Antall sider: 37
ISBN: 978-82-8259-260-4
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Assessment of vitamin B6 intake in relation to tolerable upper intake Levels. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Inger Therese Laugsand Lillegaard

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger Therese L. Lillegaard
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Livar Frøyland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Sigrun Henjum

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Aktiv cristin-person

Kristin Holvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 10 | Neste | Siste »