Cristin-resultat-ID: 1505757
Sist endret: 9. mars 2018, 12:54
Resultat
Rapport
2016

Risk assessment of "other substances" - L-glutamine and L-glutamic acid. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Martinus Løvik
  • Livar Frøyland
  • Margaretha Haugen
  • Kristin Holvik
  • Bjørn Steen Skålhegg
  • Tonje Holte Stea
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2016
Hefte: 2016:25
Antall sider: 57
ISBN: 978-82-8259-215-4
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of "other substances" - L-glutamine and L-glutamic acid. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Martinus Løvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Livar Frøyland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
Aktiv cristin-person

Kristin Holvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Bjørn Steen Skålhegg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for molekylær ernæring ved Universitetet i Oslo
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »