Cristin-resultat-ID: 1505764
Sist endret: 9. mars 2018 12:48
Resultat
Rapport
2016

Risk assessment of "other substances" – L-histidine. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Kristin Holvik
  • Per Ole Iversen
  • Arild Vaktskjold
  • Livar Frøyland
  • Margaretha Haugen
  • Martinus Løvik
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2016
Hefte: 2016:24
Antall sider: 31
ISBN: 978-82-8259-214-7
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of "other substances" – L-histidine. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Kristin Holvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Per Ole Iversen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo

Arild Vaktskjold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Høgskolen i Innlandet

Livar Frøyland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 10 | Neste | Siste »