Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1505764
Sist endret:
9. mars 2018 12:48
Resultat
Rapport
2016
Risk assessment of "other substances" – L-histidine. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Kristin Holvik
Per Ole Iversen
Arild Vaktskjold
Livar Frøyland
Margaretha Haugen
Martinus Løvik
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2016
Hefte: 2016:24
Antall sider: 31
ISBN: 978-82-8259-214-7
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-214-7
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2461234
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Risk assessment of "other substances" – L-histidine. Opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Bidragsytere
Bidragsytere
Kristin Holvik
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Folkehelseinstituttet
Per Ole Iversen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo
Arild Vaktskjold
Forfatter
ved Høgskolen i Innlandet
Livar Frøyland
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Alice Margareta Haugen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
Forfatter
ved Folkehelseinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1
-
5
av
10
|
Neste
|
Siste »