Cristin-resultat-ID: 1505861
Sist endret: 24. januar 2018 15:33
Resultat
Rapport
2016

Risk assessment of "other substances" – Lycopene. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Trude Wicklund
  • Gro Haarklou Mathisen
  • Ellen Merete Bruzell
  • Berit Granum
  • Ragna Bogen Hetland
  • Trine Husøy
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Comittee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2016
Hefte: 2016:29
Antall sider: 39
ISBN: 978-82-8259-219-2
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of "other substances" – Lycopene. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Trude Wicklund

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Gro Haarklou Mathisen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Ellen Merete Bruzell

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NIOM - Nordisk Institutt for Odontologiske Materialer

Berit Brunstad Granum

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Berit Granum
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Ragna Bogen Hetland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »