Cristin-resultat-ID: 1505911
Sist endret: 24. januar 2018 16:23
Resultat
Rapport
2015

Risk assessment of "other substances" – Coenzyme Q10. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Bente Brokstad Herlofson
  • Gro Haarklou Mathisen
  • Ellen Merete Bruzell
  • Berit Granum
  • Ragna Bogen Hetland
  • Trine Husøy
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2015
Hefte: 2015:26
Antall sider: 44
ISBN: 978-82-8259-181-2
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of "other substances" – Coenzyme Q10. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Bente Brokstad Herlofson

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Oral kirurgi og oral medisin ved Universitetet i Oslo

Gro Haarklou Mathisen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Ellen Merete Bruzell

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NIOM - Nordisk Institutt for Odontologiske Materialer

Berit Brunstad Granum

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Berit Granum
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Ragna Bogen Hetland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »