Cristin-resultat-ID: 1505980
Sist endret: 24. januar 2018, 14:22
Resultat
Rapport
2016

Kunnskapsbehov av betydning for mattrygghet og biologisk mangfold. Oppsummering fra VKMs vitenskapelige uttalelser i perioden 2005 – 2015. Rapport fra Hovedkomiteen, Vitenskapskomiteen for Mattrygghet

Bidragsytere:
  • Lene Frost Andersen
  • Edel Oddny Elvevoll
  • Gro Ingunn Hemre
  • Brit Hjeltnes
  • Merete Hofshagen
  • Per Ole Iversen
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2016
Hefte: 2016: 46
Antall sider: 7
ISBN: 978-82-8259-236-9
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Kunnskapsbehov av betydning for mattrygghet og biologisk mangfold. Oppsummering fra VKMs vitenskapelige uttalelser i perioden 2005 – 2015. Rapport fra Hovedkomiteen, Vitenskapskomiteen for Mattrygghet

Bidragsytere

Lene Frost Andersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for medisinske basalfag ved Universitetet i Oslo
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Edel O. Elvevoll

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Edel Oddny Elvevoll
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fakultetsledelse ved UiT Norges arktiske universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Gro Ingunn Hemre

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Brit Kristine Hjeltnes

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Brit Hjeltnes
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for fiskehelse ved Veterinærinstituttet

Merete Hofshagen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for dyrehelse og trygg mat ved Veterinærinstituttet
1 - 5 av 16 | Neste | Siste »