Cristin-resultat-ID: 1506904
Sist endret: 24. januar 2018 15:19
Resultat
Rapport
2016

Risk assessment of genetically modified carnation FLO-40685-2. Scientific opinion on genetically modified carnation FLO-40685-2 from Suntory Holdings Ltd. with modified petal colour for import as cut flowers for ornamental use under Part C of Directive 2001/18/EC (Application C/NL/13/02). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Åshild Kristine Andreassen
  • Ville Erling Sipinen
  • Merethe Aasmo Finne
  • Per Brandtzæg
  • Knut Helkås Dahl
  • Knut Tomas Dalen
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2016
Hefte: 2016:35
Antall sider: 60
ISBN: 978-82-8259-225-3
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of genetically modified carnation FLO-40685-2. Scientific opinion on genetically modified carnation FLO-40685-2 from Suntory Holdings Ltd. with modified petal colour for import as cut flowers for ornamental use under Part C of Directive 2001/18/EC (Application C/NL/13/02). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Åshild Kristine Andreassen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for virologi ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Ville Erling Sipinen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Merethe Aasmo Finne

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Per Brandtzæg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt kir. forskning, Rikshospitalet ved Oslo universitetssykehus HF
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Knut Helkås Dahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 13 | Neste | Siste »