Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1508881
Sist endret:
1. oktober 2018 08:40
Resultat
Rapport
2014
Benefit-risk assessment of fish and fish products in the Norwegian diet – an update. Opinion of the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Janneche Utne Skåre
Anne Lise Brantsæter
Livar Frøyland
Gro Ingunn Hemre
Helle Katrine Knutsen
Inger Therese L. Lillegaard
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:15
Antall sider: 293
ISBN: 978-82-8259-159-1
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-159-1
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2471546
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Benefit-risk assessment of fish and fish products in the Norwegian diet – an update. Opinion of the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Bidragsytere
Bidragsytere
Janneche Utne Skåre
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
Anne Lise Brantsæter
Forfatter
ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Livar Frøyland
Forfatter
ved Institutt for biomedisin ved Universitetet i Bergen
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Gro Ingunn Hemre
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Helle Katrine Knutsen
Forfatter
ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1
-
5
av
19
|
Neste
|
Siste »