Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1509154
Sist endret:
8. februar 2018 15:22
Resultat
Rapport
2015
Risk assessment of beta-carotene in food supplements. Scientific opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy
Helle Margrete Meltzer
Kirsten Bjørklund Holven
Kristin Holvik
Martinus Løvik
Wenche Frølich
Livar Frøyland
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2015
Hefte: 2015:01
Antall sider: 110
ISBN: 978-82-8259-155-3
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-155-3
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2463970
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Risk assessment of beta-carotene in food supplements. Scientific opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy
Bidragsytere
Bidragsytere
Helle Margrete Meltzer
Forfatter
ved Smittevern, miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Kirsten Bjørklund Holven
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo
Kristin Holvik
Forfatter
ved Folkehelseinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Martinus Løvik
Forfatter
ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Wenche Frølich
Forfatter
ved Norsk hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1
-
5
av
10
|
Neste
|
Siste »