Cristin-resultat-ID: 1509154
Sist endret: 8. februar 2018 15:22
Resultat
Rapport
2015

Risk assessment of beta-carotene in food supplements. Scientific opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy

Bidragsytere:
  • Helle Margrete Meltzer
  • Kirsten Bjørklund Holven
  • Kristin Holvik
  • Martinus Løvik
  • Wenche Frølich
  • Livar Frøyland
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2015
Hefte: 2015:01
Antall sider: 110
ISBN: 978-82-8259-155-3
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of beta-carotene in food supplements. Scientific opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy

Bidragsytere

Helle Margrete Meltzer

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smittevern, miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Kirsten Bjørklund Holven

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo
Aktiv cristin-person

Kristin Holvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Martinus Løvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for klinisk og molekylær medisin ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Wenche Frølich

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 10 | Neste | Siste »