Cristin-resultat-ID: 1509162
Sist endret: 19. februar 2018 15:01
Resultat
Rapport
2015

Risk assessment of folic acid in food supplements. Scientific opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy

Bidragsytere:
  • Margaretha Haugen
  • Wenche Frølich
  • Tor A Strand
  • Grethe S. Tell
  • Livar Frøyland
  • Kirsten Bjørklund Holven
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2015
Hefte: 2015:05
Antall sider: 94
ISBN: 978-82-8259-154-6
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of folic acid in food supplements. Scientific opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy

Bidragsytere

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Wenche Frølich

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger

Tor A Strand

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sykehuset Innlandet HF

Grethe Seppola Tell

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Grethe S. Tell
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin ved Universitetet i Bergen

Livar Frøyland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 10 | Neste | Siste »