Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1509162
Sist endret:
19. februar 2018 15:01
Resultat
Rapport
2015
Risk assessment of folic acid in food supplements. Scientific opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy
Margaretha Haugen
Wenche Frølich
Tor A Strand
Grethe S. Tell
Livar Frøyland
Kirsten Bjørklund Holven
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2015
Hefte: 2015:05
Antall sider: 94
ISBN: 978-82-8259-154-6
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-154-6
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2463963
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Risk assessment of folic acid in food supplements. Scientific opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy
Bidragsytere
Bidragsytere
Alice Margareta Haugen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Folkehelseinstituttet
Wenche Frølich
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Norsk hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger
Tor A Strand
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Sykehuset Innlandet HF
Grethe Seppola Tell
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Grethe S. Tell
Forfatter
ved Institutt for global helse og samfunnsmedisin ved Universitetet i Bergen
Livar Frøyland
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1
-
5
av
10
|
Neste
|
Siste »