Cristin-resultat-ID: 1509169
Sist endret: 9. januar 2018 08:53
Resultat
Rapport
2014

Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy; Evaluation of tolerable upper intake levels for vitamin D in children and adolescents

Bidragsytere:
  • Margaretha Haugen
  • Kristin Holvik og
  • Per Ole Iversen

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:01
Antall sider: 27
ISBN: 978-82-8259-140-9
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy; Evaluation of tolerable upper intake levels for vitamin D in children and adolescents

Bidragsytere

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
Aktiv cristin-person

Kristin Holvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Per Ole Iversen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo
1 - 3 av 3