Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1509169
Sist endret:
9. januar 2018 08:53
Resultat
Rapport
2014
Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy; Evaluation of tolerable upper intake levels for vitamin D in children and adolescents
Margaretha Haugen
Kristin Holvik
og
Per Ole Iversen
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:01
Antall sider: 27
ISBN: 978-82-8259-140-9
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-140-9
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2471537
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy; Evaluation of tolerable upper intake levels for vitamin D in children and adolescents
Bidragsytere
Bidragsytere
Alice Margareta Haugen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
Forfatter
ved Folkehelseinstituttet
Kristin Holvik
Forfatter
ved Folkehelseinstituttet
Per Ole Iversen
Forfatter
ved Seksjon for klinisk ernæring ved Universitetet i Oslo
1
-
3
av
3