Cristin-resultat-ID: 1509398
Sist endret: 15. februar 2018 12:31
Resultat
Rapport
2014

Risk assessments of cyclamate, saccharin, neohesperidine DC, steviol glycosides and neotame from soft drinks, “saft” and nectar. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Inger-Lise Steffensen
  • Jan Alexander
  • Mona-Lise Binderup
  • Knut Helkås Dahl
  • Berit Granum
  • Ragna Bogen Hetland
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:21
Antall sider: 61
ISBN: 978-82-8259-131-7
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessments of cyclamate, saccharin, neohesperidine DC, steviol glycosides and neotame from soft drinks, “saft” and nectar. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Inger-Lise Karin Steffensen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger-Lise Steffensen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Jan Alexander

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Mona-Lise Binderup

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Knut Helkås Dahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter

Berit Brunstad Granum

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Berit Granum
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »