Cristin-resultat-ID: 1509703
Sist endret: 28. april 2018 15:36
Resultat
Rapport
2013

Food/feed and environmental risk assessment of insect-resistant and herbicide-tolerant genetically modified maize 1507 x NK603 for food and feed uses, import and processing under Regulation (EC) No 1829/2003 (EFSA/GMO/UK/2004/05). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Åshild Kristine Andreassen
  • Per Brandtzæg
  • Merethe Aasmo Finne
  • Askild Lorentz Holck
  • Anne-Marthe Ganes Jevnaker
  • Olavi Junttila
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 0

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2013
Hefte: 2013:35
Antall sider: 89
ISBN: 978-82-8259-110-2
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Bioteknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Food/feed and environmental risk assessment of insect-resistant and herbicide-tolerant genetically modified maize 1507 x NK603 for food and feed uses, import and processing under Regulation (EC) No 1829/2003 (EFSA/GMO/UK/2004/05). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Åshild Kristine Andreassen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Per Brandtzæg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt kir. forskning, Rikshospitalet ved Oslo universitetssykehus HF

Merethe Aasmo Finne

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø ved Folkehelseinstituttet

Askild Lorentz Holck

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
Aktiv cristin-person

Anne-Marthe Ganes Jevnaker

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 14 | Neste | Siste »