Cristin-resultat-ID: 1509821
Sist endret: 5. mars 2018 14:25
Resultat
Rapport
2013

Miljørisikovurdering av genmodifisert mais MON89034 til mat, fôr, import og prosessering under EU-forordning 1829/2003/EF (EFSA/GMO/NL/2007/37). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet

Bidragsytere:
  • Audun Helge Nerland
  • Per Brandtzæg
  • Merethe Aasmo Finne
  • Askild Lorentz Holck
  • Olavi Junttila
  • Heidi Sjursen Konestabo
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2013
Hefte: 2013:13
Antall sider: 28
ISBN: 978-82-8259-086-0
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Miljørisikovurdering av genmodifisert mais MON89034 til mat, fôr, import og prosessering under EU-forordning 1829/2003/EF (EFSA/GMO/NL/2007/37). Uttalelse fra Faggruppe for genmodifiserte organismer i Vitenskapskomiteen for mattrygghet

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Audun H. Nerland

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Audun Helge Nerland
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klinisk institutt 2 ved Universitetet i Bergen

Per Brandtzæg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt kir. forskning, Rikshospitalet ved Oslo universitetssykehus HF
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Merethe Aasmo Finne

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Askild Lorentz Holck

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA

Urho Olavi Junttila

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Olavi Junttila
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved UiT Norges arktiske universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 12 | Neste | Siste »