Cristin-resultat-ID: 1509973
Sist endret: 5. mars 2018, 14:23
Resultat
Rapport
2013

Assessment and updating of the fortification model from 2006. Opinion of the Panel on nutrition, dietetic products, novel food and allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Margaretha Haugen
  • Jutta Dierkes
  • Wenche Frølich
  • Livar Frøyland
  • Ragnhild Halvorsen
  • Per Ole Iversen
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2013
Hefte: 2013:02
Antall sider: 19
ISBN: 978-82-8259-069-3
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Assessment and updating of the fortification model from 2006. Opinion of the Panel on nutrition, dietetic products, novel food and allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Alice Margareta Haugen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Jutta Dierkes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klinisk institutt 1 ved Universitetet i Bergen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Wenche Frølich

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger

Livar Frøyland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Ragnhild Halvorsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 10 | Neste | Siste »