Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1509973
Sist endret:
5. mars 2018, 14:23
Resultat
Rapport
2013
Assessment and updating of the fortification model from 2006. Opinion of the Panel on nutrition, dietetic products, novel food and allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Margaretha Haugen
Jutta Dierkes
Wenche Frølich
Livar Frøyland
Ragnhild Halvorsen
Per Ole Iversen
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2013
Hefte: 2013:02
Antall sider: 19
ISBN: 978-82-8259-069-3
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-069-3
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2465965
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Assessment and updating of the fortification model from 2006. Opinion of the Panel on nutrition, dietetic products, novel food and allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Bidragsytere
Bidragsytere
Alice Margareta Haugen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Margaretha Haugen
Forfatter
ved Folkehelseinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Jutta Dierkes
Forfatter
ved Klinisk institutt 1 ved Universitetet i Bergen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Wenche Frølich
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Norsk hotellhøgskole ved Universitetet i Stavanger
Livar Frøyland
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Havforskningsinstituttet
Ragnhild Halvorsen
Forfatter
1
-
5
av
10
|
Neste
|
Siste »