Cristin-resultat-ID: 1510884
Sist endret: 2. februar 2018 15:50
Resultat
Rapport
2014

Food/feed and environmental risk assessment of insect-resistant and herbicide-tolerant genetically modified maize GA21 from Syngenta Seeds for food and feed uses, import and processing under Regulation (EC) No 1829/2003 (EFSA/GMO/UK/2005/19). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Åshild Kristine Andreassen
  • Per Brandtzæg
  • Merethe Aasmo Finne
  • Askild Lorentz Holck
  • Anne-Marthe Ganes Jevnaker
  • Olavi Junttila
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2014
Hefte: 2014:31
Antall sider: 62
ISBN: 978-82-8259-122-5
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Food/feed and environmental risk assessment of insect-resistant and herbicide-tolerant genetically modified maize GA21 from Syngenta Seeds for food and feed uses, import and processing under Regulation (EC) No 1829/2003 (EFSA/GMO/UK/2005/19). Opinion of the Panel on Genetically Modified Organisms of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Åshild Kristine Andreassen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Per Brandtzæg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ortopedisk avdeling - Rikshospitalet ved Universitetet i Oslo

Merethe Aasmo Finne

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø ved Folkehelseinstituttet

Askild Lorentz Holck

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Aktiv cristin-person

Anne-Marthe Ganes Jevnaker

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 13 | Neste | Siste »