Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1510939
Sist endret:
4. februar 2018 15:57
Resultat
Rapport
2013
Risk assessment of the exposure to aluminium through food and the use of cosmetic products in the Norwegian population. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics and of the Panel on Contaminants of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Heidi Amlund
Berit Granum
Anders Ruus
Inger Therese L. Lillegaard
Inger-Lise Steffensen
Jan Alexander
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)
Serie
VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2013
Hefte: 2013:20
Antall sider: 63
ISBN: 978-82-8259-088-4
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-088-4
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2465931
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Risk assessment of the exposure to aluminium through food and the use of cosmetic products in the Norwegian population. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics and of the Panel on Contaminants of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety
Bidragsytere
Bidragsytere
Heidi Amlund
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Marin toksikologi ved Havforskningsinstituttet
Berit Brunstad Granum
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Berit Granum
Forfatter
ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Anders Ruus
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Norsk institutt for vannforskning
Inger Therese Laugsand Lillegaard
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger Therese L. Lillegaard
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Inger-Lise Karin Steffensen
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger-Lise Steffensen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1
-
5
av
20
|
Neste
|
Siste »