Cristin-resultat-ID: 1510939
Sist endret: 4. februar 2018 15:57
Resultat
Rapport
2013

Risk assessment of the exposure to aluminium through food and the use of cosmetic products in the Norwegian population. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics and of the Panel on Contaminants of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Heidi Amlund
  • Berit Granum
  • Anders Ruus
  • Inger Therese L. Lillegaard
  • Inger-Lise Steffensen
  • Jan Alexander
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2013
Hefte: 2013:20
Antall sider: 63
ISBN: 978-82-8259-088-4
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of the exposure to aluminium through food and the use of cosmetic products in the Norwegian population. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics and of the Panel on Contaminants of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Heidi Amlund

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygt fôr ved Havforskningsinstituttet

Berit Brunstad Granum

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Berit Granum
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for toksikologi og risiko ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Anders Ruus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Norsk institutt for vannforskning

Inger Therese Laugsand Lillegaard

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger Therese L. Lillegaard
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Inger-Lise Karin Steffensen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger-Lise Steffensen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for toksikologi og risiko ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 20 | Neste | Siste »