Cristin-resultat-ID: 1511233
Sist endret: 15. februar 2018 12:53
Resultat
Rapport
2013

Adverse local effects of retinol and retinyl esters in the skin. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Inger-Lise Steffensen
  • Jan Alexander
  • Mona-Lisa Binderup
  • Knut Helkås Dahl
  • Ragna Bogen Hetland
  • Trine Husøy
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2013
Hefte: 2013:43
Antall sider: 29
ISBN: 978-82-8259-114-0
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Adverse local effects of retinol and retinyl esters in the skin. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Inger-Lise Karin Steffensen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger-Lise Steffensen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Jan Alexander

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet

Mona-Lisa Binderup

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Knut Helkås Dahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Ragna Bogen Hetland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »