Cristin-resultat-ID: 1511244
Sist endret: 28. februar 2018 17:26
Resultat
Rapport
2013

Answer to the objections from The Retinol Consortium to VKM’s document “Risk assessment of vitamin A (retinol and retinyl esters) in cosmetics”. Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics

Bidragsytere:
  • Inger-Lise Steffensen
  • Jan Alexander
  • Mona-Lise Binderup
  • Knut Helkås Dahl
  • Berit Granum
  • Ragna Bogen Hetland
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2013
Hefte: 2013:22
Antall sider: 9
ISBN: 978-82-8259-089-1
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Answer to the objections from The Retinol Consortium to VKM’s document “Risk assessment of vitamin A (retinol and retinyl esters) in cosmetics”. Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics

Bidragsytere

Inger-Lise Karin Steffensen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger-Lise Steffensen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Jan Alexander

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Mona-Lise Binderup

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Knut Helkås Dahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Berit Brunstad Granum

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Berit Granum
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »