Cristin-resultat-ID: 1512976
Sist endret: 5. mars 2018 15:57
Resultat
Rapport
2012

Risk assessment of vitamin A (retinol and retinyl esters) in cosmetics. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Ragna Bogen Hetland
  • Berit Granum
  • Claus Lutzow-Holm
  • Jan Ludvig Lyche
  • Jan Erik Paulsen
  • Vibeke Thrane
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2012
Hefte: 2012:25
Antall sider: 74
ISBN: 978-82-8259-059-4
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of vitamin A (retinol and retinyl esters) in cosmetics. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Ragna Bogen Hetland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Berit Brunstad Granum

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Berit Granum
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Claus Lutzow-Holm

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Jan Ludvig Lyche

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Jan Erik Paulsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 12 | Neste | Siste »