Cristin-resultat-ID: 1512993
Sist endret: 19. mars 2018 12:10
Resultat
Rapport
2011

Evaluation of negative and positive health effects of n-3 fatty acids as constituents of food supplements and fortified Foods. Opinion of the Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Livar Frøyland
  • Håvard Bentsen
  • Ingvild Eide Graff
  • Mari Myhrstad
  • Jan Erik Paulsen
  • Kjetil Retterstøl
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2011
Hefte: 2011:14
Antall sider: 88
ISBN: 978-82-8082-365-6
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Evaluation of negative and positive health effects of n-3 fatty acids as constituents of food supplements and fortified Foods. Opinion of the Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Livar Frøyland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biomedisin ved Universitetet i Bergen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Håvard Bentsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Senter for Psykofarmakologi ved Diakonhjemmet sykehus

Ingvild Eide Graff

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Havforskningsinstituttet

Mari Myhrstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet

Jan Erik Paulsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 30 | Neste | Siste »