Cristin-resultat-ID: 1514294
Sist endret: 4. februar 2018 16:30
Resultat
Rapport
2011

Comments from the Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM) on various position documents related to risk assessment of parabens in cosmetic Products. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere:
  • Inger-Lise Steffensen
  • Jan Alexander
  • Knut Helkås Dahl
  • Berit Granum
  • Ragna Bogen Hetland
  • Trine Husøy
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Norwegian Comittee for Food Safety (VKM)

Serie

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2011
Hefte: 2011:22
Antall sider: 7
ISBN: 978-82-8259-040-2
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Comments from the Norwegian Scientific Committee for Food Safety (VKM) on various position documents related to risk assessment of parabens in cosmetic Products. Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food Safety

Bidragsytere

Inger-Lise Karin Steffensen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger-Lise Steffensen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Jan Alexander

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Knut Helkås Dahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Berit Brunstad Granum

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Berit Granum
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Ragna Bogen Hetland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »