Cristin-resultat-ID: 1520192
Sist endret: 29. november 2017 12:59
Resultat
Rapport
2017

Mat og ernæring til eldre - oppsummering av kunnskap og forskningsresultater

Bidragsytere:
  • Benedicte Huseby Bøhn
  • Ingrid Tøndel Medbøen
  • Ellen Melbye Langballe og
  • Torunn Holm Totland

Utgiver/serie

Utgiver

Helse- og omsorgsdepartementet

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2017
Antall sider: 28

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Samfunnsmedisin
- Fagområde: Medisin og helsefag

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Mat og ernæring til eldre - oppsummering av kunnskap og forskningsresultater

Bidragsytere

Benedicte Huseby Bøhn

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse ved Sykehuset i Vestfold HF

Ingrid Tøndel Medbøen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse ved Sykehuset i Vestfold HF

Ellen Melbye Langballe

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse ved Sykehuset i Vestfold HF

Torunn Holm Totland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Nasjonal kompetansetjeneste for aldring og helse ved Sykehuset i Vestfold HF
1 - 4 av 4